Το κτήμα μας


  

Καλώς ήρθατε στο

Κτήμα Κυδωνιές  Όλυμπος Ελλάδα

και στην εταιρεία μας

Meli Milo

 

  Στο Αιγίνιο Πιερίας, στις καταπράσινες πεδιάδες που απλώνονται στους πρόποδες του Ολύμπου, του όρους που ήταν η μυθική κατοικία των θεών της αρχαίας Ελλάδας, δημιουργήσαμε το Κτήμα μας με κυδωνιές.

Εκεί όπου τα πεντακάθαρα νερά και το φρέσκο αεράκι που φυσά από το βουνό και  τη θάλασσα σμίγουν μαγικά, με μεράκι, φροντίδα και αγάπη μεγαλώνουμε τα δέντρα μας.

Και αυτά μας ανταμείβουν προσφέροντάς μας τους μυροβόλους και γευστικούς καρπούς τους.

Αρχές μας είναι να σεβόμαστε το περιβάλλον, χωρίς να επεμβαίνουμε στις διαδικασίες της φύσης, καλλιεργώντας με ήπιους και φιλικούς προς το περιβάλλον τρόπους, για να παραδώσουμε στα παιδιά μας ενα υγιές και αμόλυντο περιβάλλον, όπως το βρήκαμε.

Έτσι δημιουργήθηκε η εταιρεία  ΜEΛΙ ΜΙΛΟ  που μεταποιεί και σας προσφέρει ό,τι καλύτερο παράγεται από τον αρχαίο και ευλογημένο αυτόν τόπο. Κυδωνόπαστο, Μαρμελάδα Κυδώνι, Ζελέ Κυδώνι, Γλυκό Κουταλιού Κυδώνι, Chutney και Σάλτσες με Κυδώνια, Σοκολατάκια με Κυδωνόπαστο.

Με συνταγές άλλες πανάρχαιες, που κάποιες τους ακόμα μαγειρεύονται παραδοσιακά από τους νοικοκυραίους σε όλο τον κόσμο, και άλλες σύγχρονες, που συνδυάζουν την αρχαία γνώση με τις μοντέρνες τεχνικές και γεύσεις που οι εμπνευσμένοι σεφ και οι απανταχού γευσιγνώστες δημιουργούν με φαντασία και κέφι.

                                         

                                            Απολαύστε τα